Επιλέξτε τη γλώσσα σας

210 6452133

697 1574383

ΚΥΡ. ΛΟΥΚΑΡΕΩΣ 11

ΑΘΗΝΑ Τ.Κ. 11471

Η ΕΤΑΙΡΙΑ: ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

https://www.langas-skarogiannislaw.gr/images/logo_ls_law.pngΗ δικηγορική εταιρεία I. Λάγγας- Π. Σκαρογιάννης και Συνεργάτες αναγνωρίζεται για την εξαιρετικά αποτελεσματική νομική υποστήριξη ιδιωτών και νομικών προσώπων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα διευθυντικών στελεχών, ανωτέρων λειτουργών αλλά και υπαλλήλων κάθε βαθμίδας για ποινικές κατηγορίες σε όλα τα στάδια της ποινικής διαδικασίας αλλά και τους εκπροσωπούμε σε όλες τις εναντίων τους αστικές διεκδικήσεις. Αναλαμβάνουμε επίσης, την διεκδίκηση αποζημιώσεων για κάθε φύσεως άδικη πράξη εις βάρος όλων των φυσικών ή νομικών προσώπων, καθώς και την ποινική διαδικασία που θα στοχεύσει στην τιμωρία του δράστη.

Η νομική μας ομάδα διαθέτει μεγάλη εμπειρία διαχείρισης ιδιαίτερα πολύπλοκων, απαιτητικών, υψηλού ενδιαφέροντος και δημοσιότητας υποθέσεων και ζητημάτων, επιτυγχάνοντας πάντα εξαιρετικά αποτελέσματα. Η λεπτομερής και ενδελεχής ανάλυση των ιδιαιτεροτήτων της κάθε περίπτωσης, η έρευνα και σύνδεση με τις δυνατότητες του Νόμου και τις αποφάσεις των δικαστηρίων αλλά και η συνεχής ενημέρωση του πελάτη και η διαρκής διαθεσιμότητα μας για συνεργασία μαζί του, είναι τα χαρακτηριστικά της δουλειά μας.

Απευθυνθείτε άμεσα μαζί μας και συζητείστε την περίπτωση που σας απασχολεί, χωρίς καμία δέσμευση η οικονομική υποχρέωση. Μπορείτε επίσης να ορίσετε μια συνάντηση μέσω της γραμματείας μας στο: +30 210 6452133

Search